Pennywise, kllouni që ha fëmijë do të vijë në Fortnite
Shenjat e para të crossover-it me IT kanë filluar të shfaqen në lojë. Kllouni i preferuar i të gjithëve, Pennywise do të vijë në Fortnite. Është e sigurt në këtë pikë. Pas shumë leaks që kishin sugjeruar një bashkëpunim mes…
Fortnite mund të bëjë një crossover me It të Stephen King
Pak horror s'do ti bënte dëm Fortnite. Siç shumë lojtarë mund ta kenë vënë re, Fortnite është mjaft i rrahur me crossovers që sjellin tematika, aktivitete dhe skine të reja në lojë. Fansat sigurisht e kanë një lloj ideje se…