fbpx

Tag: it takes two

It Takes 2 Review
Në It Takes Two, ju luftoni në mënyrë të zakonshme, red toolbox që mund të ndodhen në garazhin tuaj, ose garazhin e prindërve tuaj. Është një nga boss battles më të mira që mund të kem luajtur ndonjëherë. Në nivelin…
It Takes Two është loja më e vlerësuar e vitit 2021 deri më tani
Kemi kaluar vetëm 3 muaj të vitit 2021 dhe tashmë kemi parë disa lojëra të shkëlqyera. Review e shumta kanë filluar të listojnë një listë lojërash fantastike dhe ka një titull të ri befasues në krye të listës i cili…