fbpx
Trailer-i i ‘It 2’ është publikuar dhe duket shumë më i frikshëm se filmi i parë
Trailer-i i It 2 është publikuar dhe mund të themi se fëmijët tanë të preferuar janë rritur dhe kanë ardhur sërish përpara ekranit për një kërcënim që është rishfaqur. Filmi hapet me Jessica Chastain, versioni i rritur i Beverly Marsh…