Tag: Isshiki

Shikoni formën tjetër të Narutos
SPOILER ALERT Boruto: Naruto Next Generations ndau pamjen e parë në formën tjetër kryesore të Naruto Uzumaki me promovimin për episodin tjetër! Faza Awakening e Otsutsuki e sagës Kawaki ka arritur kulmin në anime, dhe tani Naruto, Sasuke dhe Boruto…
Naruto prezanton partnerin e Kaguya Otsutsuki
Spoiler Alert Përgjatë dekadave, antagonistët kryesorë të serisë Naruto kanë qenë Otsutsuki, ninxhat qiellorë që janë tërhequr më së shumti që në fillim, duke u përpjekur të krijojnë një botë të re përmes Akatsuki, dhe tani me Kara Organization. Me…
Naruto zbulon historinë e Jigen në Boruto
Në botën e Narutos, ka më shumë të ligë sesa mund të mendoni. Kjo u transferua në Boruto: Naruto Next Generations menjëherë pasi vazhdimi filloi. Dhe tani, anime më në fund u ka dhënë fansave një update Jigen, udhëheqësin e…