Tag: Isshiki Otsutsuki

Naruto shpjegon se si ndihet Sasuke pasi humbi Rinnegan-in e tij
SPOILER ALERT Boruto: Naruto Next Generations shpjegoi se si ndihet Sasuke Uchiha pasi humbi Rinnegan-in e tij me episodin më të ri të animes! Lufta kundër Isshiki Otsutsuki mund të ketë përfunduar tani për tani, por është e qartë se…
Naruto zbulon potencialin e vërtetë të fuqisë të Karmës së Boruto
Manga spoiler Kapitulli i fundit i Boruto: Naruto Next Generations bën një zbulim të madh, potencialin e vërtetë të fuqisë së Karma. Gjatë Kara arc mësuam se Karma ishte një mjet i Otsutsuki që shënonte mjetet e tij të synuara…
Boruto nis luftën e Naruto & Sasuke kundër Isshiki
SPOILER ALERT për të gjithë ju që nuk i keni parë episodet e fundit të Boruto Boruto: Naruto Next Generations nis luftën e madhe të Naruto Uzumaki dhe Sasuke Uchiha kundër Isshiki Otsutsuki me episodin 215 të serialit! Saga Kawaki…
Boruto lançon të plotë Isshiki Otsutsuki në anime
SPOILER ALERT Boruto: Naruto Next Generations lançuan një Otsutsuki të ri në episodin më të ri të animes! Vargu më i ri i episodeve ka zbuluar se shenjat Jigen, Kara dhe Karma kanë lidhje të thella dhe të papritura me…
Zbulohet forma e tmerrshme e Boruto
Më në fund pas një pritje të gjatë, Boruto: Naruto Next Generation prezanton formën berserk të Boruto Uzumaki në episodin më të fundit të serisë anime. Teksa Boruto: Naruto Next Generation është akoma në fazën e dytë të Kawaki arc,…
Ja se si mund të marrë më shumë fuqi Kawaki tek Boruto
SPOILER ALERT Boruto: Naruto Next Generations shpjegoi se si Kawaki mund të ketë ende një lloj të ri të fuqisë në kapitullin më të ri të serisë! Tani që manga ka bërë zyrtarisht hapat e parë të saj në një…
Naruto debuton një trajtim të rrezikshëm për vulën e Borutos
Kapitullin më i ri i serisë Boruto: Naruto Next Generations ka debutuar një trajtim të rrezikshëm për vulën Karma të Boruto Uzumaki. Tani që Isshiki Otsutsuki është mundur me sukses, seria origjinale e manga po përgatitet për harkun e saj…