Tag: Islanda.

Islanda ngacmon Mark Zuckerberg dhe metaversin e tij
CEO i Facebook, tashmë emri i tij i ri, Meta, Mark Zuckerberg thotë se kompania e tij po ndërton një botë gjithëpërfshirëse ku mund të shoqëroheni me miqtë, të bashkëpunoni në punë dhe të shijoni mjedisin tuaj. Sikur të ishim…