Tag: Isayama Hajime

Një fund ndryshe i Attack on Titan po vjen
Manga e Attack on Titan përfundoi para pak kohësh dhe shumë fansa të kësaj serie nuk ishin të kënaqur dhe zhvillimin e ngjarjeve dhe fundit e Attack on Titan. Gjithashtu edhe leak i fundit e shtoi edhe më shumë këtë…