Ylli i NBA Isaiah Thomas kërkon lançimin urgjent të GTA 6
Edhe lojtarët e NBA si Isaiah Thomas janë të lodhur duke pritur për lançimin e Grand Theft Auto 6. Kanë kaluar thuajse shtatë vite që nga instalimi i fundit i saj dhe sado që lojtarët kanë mundur të kalojnë kohën…