Gara virtuale e NASCAR ishte eventi më i ndjekur i esports në TV
Fox ka premtuar se do të vazhdojë të transmetojë garat virtuale NASCAR dhe Fox Sports kanë vendosur të transmetojnë gara virtuale për shkak se janë të detyruar nga pandemia, por mesa duket mundi i tyre ja ka vlejtur. Fox zbuloi…