Tag: iPhone SE

iPhone që prisnit, me çmim të papritur
Telekom Albania sjell telefonin e fuqishëm dhe me kosto të favorshme iPhone SE. Me qarkun më të shpejtë se çdo tjetër Bionic A13, iPhone SE ofron performancë të pakrahasueshme dhe me jetëgjatësi baterie fantastike. Gjithashtu, me sistemin më të mirë nga…
iPhone SE i Apple është çuditërisht i fuqishëm për çmimin që ka
Me paisje si iPhone XR dhe iPhone 11, Apple ka tentuar dhe ja ka dalë të sjellë disa nga veçoritë më të mira të një smartphone-i për një çmim të arsyeshëm. Kjo punë e rëndësishme vazhdon edhe me modelin e…