Tag: iPhone 6s

iOS 15 nuk do të suportohet në iPhone 6s dhe modele më të herëshme
iOS 14 solli shumë veçori të reja përtej atyre ekzistuese. Një nga aspektet më të mira të tij ishte kompatibiliteti me modele më të vjetra të iPhone dhe iPad. Gjithsesi, duket se iOS 15 mund të heqë suportin për iPhone…