Tag: iphone 14

iPhone 14 nuk do të ketë një version Mini
Apple ka ngecur me katër modele iPhone si pjesë e lançimit të saj të flagship për dy gjenerata tani, dhe format e reja që tregojnë serinë iPhone 14 zbulojnë se kompania nuk do të ndryshojë numrin e pajisjeve që prezanton…
Apple iPhone 14 do të ketë një përmirësim të madh
Edhe pse Apple ka në plan të sjellë iPhone e ri gjatë vjeshtës së këtij viti, kjo nuk i ka penguar leakers dhe insiders të zbulojnë një përmirësim goxha të madh që iPhone i radhës do të sjellë. Para disa…