Tag: iphone 14 mini

iPhone 14 nuk do të ketë një version Mini
Apple ka ngecur me katër modele iPhone si pjesë e lançimit të saj të flagship për dy gjenerata tani, dhe format e reja që tregojnë serinë iPhone 14 zbulojnë se kompania nuk do të ndryshojë numrin e pajisjeve që prezanton…