Tag: iPhone 13

iPhone 13 do të jetë pak më i trashë në dizajn
Seritë e iPhone 12 të Apple janë pritur mjaft mirë në tregun e smartphones. Dizajni i ri me përmirësime në material ofron qëndrueshmëri dhe përdorim më të mirë. Gjithsesi, nuk është asnjëherë mjaftueshëm herët për të paraprirë se çfarë do…