iPhone 12 Pro dhe Pro Max rrisin kualitetin në fotografi dhe video
Seritë në prezantimin e Apple ishin seritë Pro të iPhone 12 të ri në 4 ngjyra të reja, 'gold', 'gray', 'stainless steel' dhe 'new blue'. Ata përdorin të njëjtën mburojë të ekranit qeramik si iPhone 12 dhe janë të certifikuar…
iOS 14 ka prova se iPhone 12 Pro do të ketë ekran 120Hz
Edhe Apple po futet në botën e ekraneve me refresh rate të lartë Apple zbuloi këto ditë update-in iOS 14, i cili sjell widgets në home screen të smartphone-it tuaj. Ky është një prej ndryshimeve më të mëdha që home…
Sipas leaks, iPhone 12 Pro mund të vijë me ekran 120Hz
Këtu keni të gjithë informacionin për flagship-in e ardhshëm të Apple Të gjithë që e kanë parë se si duket 120Hz në ekranin e iPad Pro kanë pyetur se kur ky ekran do të vijë në iPhone. Sipas disa leaks…