Ky është iPhone më i shtrenjtë në botë
Një tjetër iPhone ekstravagant nga Caviar Firma luksoze Caviar u bashkua me YouTuber-in popullor MKBHD për të krijuar iPhone-in më të shtrenjtë në botë. Marques Brownlee padyshim që e pranoi ofertën e Caviar, të cilët dërguan personalisht një përfaqësues nga…
iPhone 11 Pro është më i ngadaltë se iPhone XS në një speed test
iPhone 11 Pro ishte 28 sekonda më i ngadaltë iPhone 11 Pro ka brenda tij procesorin e fundit të Apple A13 Bionic dhe supozohet të ketë një rritje të madhe të performancës dhe efiçencës, gjë e cila do ta bëntë…