Tag: iOS 16

Ja se si mund të duket iOS 16 në iPhone
Apple zbuloi më parë se iOS 15 i saj i ardhshëm do të vij me ndryshime të mëdha në dizajn dhe një ‘kovë’ plot me karakteristika. Për më tepër, Apple do të nxjerrë serinë e re iPhone 13 më vonë…