Tag: iOS 15

Si të ruani baterinë e iPhone-it tuaj pas instalimit të iOS 15
Apple lançoi iOS 15 disa ditë më parë dhe ndërtimi i ri vjen i mbushur me një ngarkesë me karakteristika të reja të mrekullueshme. Ndërsa veçoritë e reja janë të domosdoshme për të gjithë përdoruesit e iPhone, ato mund të…
Ja se si mund të duket iOS 16 në iPhone
Apple zbuloi më parë se iOS 15 i saj i ardhshëm do të vij me ndryshime të mëdha në dizajn dhe një ‘kovë’ plot me karakteristika. Për më tepër, Apple do të nxjerrë serinë e re iPhone 13 më vonë…
iOS 15 nuk do të suportohet në iPhone 6s dhe modele më të herëshme
iOS 14 solli shumë veçori të reja përtej atyre ekzistuese. Një nga aspektet më të mira të tij ishte kompatibiliteti me modele më të vjetra të iPhone dhe iPad. Gjithsesi, duket se iOS 15 mund të heqë suportin për iPhone…
iOS 15 mund të mos suportohet në modelet e vjetra të iPhone
Kur iOS 14 erdhi në shtator të këtij viti, ishte lajm i mirë të shihje modelet e vjetra të iPhone si: iPhone 6S, iPhone 6S Plus dhe gjenerata e mëparëshme e iPhone SE ta suportonte update-in. Fatkeqësisht gjërat nuk do…