iOS 14.1 është i disponueshëm dhe rregullon shumë bugs
Vjen me suport për iPhone 12. Shtuarja e iOS 14 nuk ka ardhur pa problemet e saja, por Apple i ka zgjidhur shumicën prej tyre në patch-in e ti të iOS 14.1, që tashmë është i disponueshëm. Update-i rregullon bugs…