Intel po edukon Komitetin Olimpik për potencialin e esports
Intel ka ndihmuar Komitetin Internacional Olimpik të kuptojë se çfarë është esports, duke iu dhënë një këndvështrim se si vetë esports mund të jetë një sport olimpik. Duke parë rritjen e vazhdueshme të esports dhe audiencën që tërhiqet prej saj,…