Tag: invisible universe

Yjet e TikTok do të sjellin kukulla në platformë
Charli & Dixie D’Amelio kanë bashkë-zhvilluar një shfaqje të re vizatimore në mediat sociale bazuar në arushin e preferuar të Dixie dhe mikun e tij pinguin, dhe është aq i çmendur sa tingëllon. Dyshja përshkruhen si "vëllezërit që familja D'Amelio…