Nvidia’s RTX 3070 është vonuar
Ja se cilat janë arsyet përse Nvidia’s RTX 3070 është vonuar Shtatori ishte një muaj i hidhur për lojtarët e PC për shkak të një azhurnimi, pasi të dy GeForce RTX 3080 dhe 3090 dolën në të njëhtën kohë, fluturuan…
Nvidia blen Arm per $40 billion
Ja se cilat janë arsyet përse Invidia ka bler Arm Nvidia tha të dielën se po ble prodhuesin e çipave Arm nga SoftBank për 40 miliardë dollarë. Arm do të veprojë si një ndarje e Nvidia dhe do të mbetet…