Tag: inventory update

Inventory Update i Fallout 76 është tashmë live
Update i parë i madh i Fallout 76 i këtij viti ka dalë tani falas dhe përfshin disa veçori të cilësisë së jetës që fansat kanë kërkuar prej kohësh. Ndryshimi më i madh i Inventory Update është se rrit kufirin…