EVE Online: Invasion Chapter 2 do të vijë në nëntor
Triglivians ende janë duke shkaktuar kaos. Kapitulli i dytë i expansion-it të EVE Online Invasion do të vijë muajin e ardhshëm. Kohët e fundit pilotët kanë qenë të zënë me pushtimet dhe mungesën e komunikimeve. Duket se mund të mos…