fbpx
Warframe vjen me një intro nga regjizori i Uncharted dhe me një zonë të re
Krahas të qenurit një nga lojërat falas më të mira që mund të luhen në PC, Warframe nuk është fort e thjeshtë për tu luajtur. Gjithsesi së fundmi zhvilluesi i saj njoftoi se Warframe do të ripunohet për të sjellë…