Tag: into the breach

Into the Breach është falas në Epic Games Store
Për ju që nuk e dini, Into the Breach është një lojë strategy, e cila u jep detyrë lojtarëve me mbrojtjen e qyteteve, përsosjen e strategjisë suaj dhe ndërtimin e robotëve të fundit. Me ndërtesat civile që fuqizojnë robotët tuaj…