Tag: internet

Çfarë ishte r/place dhe si e përmbysi internetin
Shumë e njohin Reddit si një nga faqet më të mëdha të rrjeteve sociale, me një grup të madh forumesh që kujdesen për pothuajse çdo interes. Që nga 1 prilli, Reddit ka qenë mikpritës i një projekti masiv artistik të…
Japonia ka kapur një shpejtësi rekord interneti
Inxhinierët në Japoni shkatërruan rekordin botëror për shpejtësinë më të lartë të internetit, duke arritur një normë transmetimi të data prej 319 Terabits për sekondë (Tb / s), sipas një punimi të paraqitur në Konferencën Ndërkombëtare të Komunikimeve të Fibrave…
Amazon, Reddit, Twitch dhe shumë website të tjera nuk po punojnë
Bota e internetit pati probleme të mëdha sot me aksesimin në website të ndryshme duke shkaktuar probleme dhe kaos. Por çfarë ndodhi në të vërtetë dhe cila ishin website e prekura nga ky problem? Interneti është një prej gjërave të…
Si të përmirësoni ping-un tuaj në PUBG Mobile
Ja disa mënyra për të ulur ping në lojë Duke qënë se PUBG Mobile është një lojë online, një prej aspekteve më të rëndësishme është padyshim lidhja juaj me internetin. Rekomandohet që lojtarët të përdorin WiFi, pasi zakonisht kështu lojtarët…
Ulet cilësia e internetit në Europë | GameON BUZZ
Kjo video mundësohet nga @Telekom Albania . Telekom Albania: 50% me shume internet dhe masa per COVID-19. https://gameon.al/lajm-i-fundit/telek... Përhapja e Coronavirus ka sjellë ndryshime të njëpasnjëshme në botën e gaming. Që nga anullimi i konferencave si E3 2020 dhe GDC,…
Mësimet live, me internet falas
Ngjarjet e mëdha na bëjnë më të solidarizuar. Në misionin e përbashkët për të mposhtur pandeminë COVID-19, shkollat janë mbyllur tashmë dhe fëmijët po marrin mësimet përkatëse përmes kanalit të ri të televizionit publik, RTSh Shkollë. Telekom i bashkohet kësaj…
PewDiePie shpjegon se kultura e urrejtjes në internet “është shtuar”
Mbreti i YouTube, Felix 'PewDiePie' Kjellberg reagoi ndaj një web comic në internet që tallej me faktin që shtëpia e tij u plaçkit, dhe shpjegoi se si urrejtja në internet nuk është "sjellje normale". Shtëpia e PewDiePie në Japoni u…