ONE Telecommunications në mbështetje të eventit teknologjik “Hackathon”
Më 22 dhjetor 2020, u organizua “Think Tech Hackathon” me temën e “Internet of Things”, si një nga risitë e kohëve të fundit. “Hackathon” ishte një event tejet i suksesshëm, dedikuar teknologjisë dhe mënyrave novative se si ajo përmirëson vazhdimisht…