Tag: internet explorer

Microsoft po ju paguan që të përdorni Bing
Tani afër humbëm një hero. Një ushtar i vërtetë, një veteran, i cili nuk pushoi kurrë së luftuari për atë në të cilën besonte, i duhej gjysmë ore për të ngarkuar emailet. E kam fjalën për Internet Explorer-in, sigurisht, i…
Internet Explorer i vjen fundi pas 30 vitesh
Ne e dinim se herët a vonë do të ndodhte, por tani dita erdhi: Internet Explorer, browser-i dikur dominues i internetit i Microsoft, zyrtarisht vdes sot. Përdoruesit që përpiqen të hyjnë në Internet Explorer do të drejtohen drejt Microsoft Edge,…
Windows 11 do të fshijë Internet Explorer
Në një moment të jetës së Windows 10, mund të kishit instaluar Internet Explorer, versionin legacy të Microsoft Edge dhe Edge-in e ri me fuqi Chromium. Kjo treshe e shfletuesve ishte ilustrimi perfekt i përpjekjeve të Microsoft me uebin gjatë…
Microsoft do të mbyllë Internet Explorer dhe legacy Edge në 2021
Microsoft ka njoftuar se nuk do të suportojë më Internet Explorer 11, duke filluar nga data 17 gusht 2021. Gjatë kësaj kohe të gjitha produktet e Microsoft që mund të përdorin ende momentalisht Internet Explorer, si: Outlook, OneDrive ose Office…