Tag: inter

Ratings e FIFA 21 për PSG, Spurs & Inter Milan konfirmohen
Klubet partnere të EA SPORTS, PSG, Tottenham Hotspur dhe Inter Milan kanë konfirmuar ratings e FIFA 21 për shumë nga lojtarët e tyre tashmë Më poshtë, ne do të shohim nëpër Paris Saint-Germain, Tottenham Hotspur dhe Inter Milan një nga…
Milani & Interi do të luajnë ekskluzivisht në FIFA 21
Disa javë më parë ju informuam se Pro Evolution humbi licencat për AC Milan dhe Inter Milan dhe kështu do të detyrohet të ketë skuadrat me emra dhe paraqitje alternative. Siç ishte e lehtë për tu hamendur, EA sapo njoftoi…
PES 2021 humbet liçensat e Milanit dhe Interit
Dhe skuadrat me siguri do të kenë emra të rremë Duket se koha kur PES kishte ekipe të famshme me emra si Man Blue dhe North London, po vjen përsëri për Konami. Në veçanti, kompania japoneze njoftoi se PES humbi…