CS:GO do të zhvillojnë turneun e tyre të parë LAN në Dhjetor
Intel Extreme Masters Global Challenge është planifikuar për 15-20 Dhjetor dhe do të zhvillohet në Këln, Gjermani. Turneu do të paraqesë tetë nga ekipet më të mira nga IEM New York 2020, IEM Beijing-Haidian 2020 dhe DreamHack Open Fall 2020,…