Tag: Insurmountable

Nxitoni të merrni lojërat falas në Epic Games
Një nga lojërat falas të kësaj jave në Epic Games Store është XCOM 2. Keni një javë kohë për të marrë vazhdimin e Firaxis të lojës së tyre turn-based tactics, reboot-in e thjeshtë të lojërave të vjetra X-COM. XCOM 2…
Nxitoni të merrni këto dy lojëra falas në Epic Games
Çdo të enjte Epic Games Store jep falas lojëra të ndryshme në platformën e saj dhe këtë të enjte Epic Games sjell 2 lojëra të cilat nuk duhet t’i humbisni. Lojërat falas për këtë javë janë Insurmountable dhe XCOM 2.…
Epic Games Store zbulon 2 lojërat falas për javën tjetër
Çdo të enjte Epic Games Store jep falas lojëra falas dhe këtë të enjte përveç lojërave falas, ka zbuluar se cilat do të jenë lojërat e ardhshme falas. Lojërat falas për javën tjetër janë Insurmountable dhe XCOM 2. Gjithashtu mos…