Tag: instagram verified

Si të bëheni ‘verified’ në Instagram | GUIDE
Çfarë do të thotë të jesh 'verified' në Instagram? Është një konfirmim i popullaritetit dhe një nivel shtesë besimi për ndjekësit tuaj. Nëse keni një shenjë blu me grep ngjitur me username, atëherë llogaria juaj është verified. Zakonisht, VIP-at dhe…