Tag: instagram password

Si të ndryshojmë username në Instagram
Nëse jeni të mërzitur nga username juaj aktual në Instagram, mund të zbuloni se dëshironi ta ndërroni atë, dhe për fat të mirë, procesi është shumë i thjeshtë. Ja se si ta bëni atë. Edhe pse TikTok është bërë një…