Marvel’s Spider-Man 2 mund të jetë në zhvillim dhe të lançohet në 2021
Një 'leak' i fundit sugjeron që mund të shohim më shumë nga zvarritësi i mureve në 2021-shin. Një 'leak' ka dalë në sipërfaqe në Reddit i cili pretendon një vazhdim të Marvel's Spider-Man që mund të dalë në "Holiday 2021".…
Marvel’s Spider-Man 2 mendohet të vijë për PS5 nga fundi i 2021
Pas suksesit kritik të lojës origjinale vitin e shkuar, Insomniac Games është menduar prej kohësh tashmë, që ka nisur punën me Marvel’s Spider-Man 2. Duket së fundmi se këto spekulime janë forcuar edhe më shumë. Duke folur në episodin e…
Update-i i Spider-Man në PS4 shton dy kostume nga Spider-Man: Far From Home
Sony dhe zhvilluesi Inomniac Games kanë sjellë update-in e ri të Spider-Man 1.16 për PlayStation 4, që sjell dy kostume të reja nga filmi i Spider-Man: Far From Home. Update-i është publikuar me rastin e ardhjes së filmit të ri…
Spider-Man: Loja e shitur më shpejtë e vitit
Loja ekskluzive e PlayStation 4 Spider-Man fillimisht u raportua se kishte bërë një fillim mjaft të suksesshëm. Të paktën në Mbretërinë e Bashkuar, është edhe loja më e shpejtë e shitur e vitit deri më tani, duke tejkaluar edhe Far…
Spider-Man (PS4) Review
Ekzistojnë tre arsye pse Spider-Man i Marvel është fantastik. Së pari, ai ofron një shans për një formë shpagimi nga ana e Sony, pasi filmat Amazing Spider-Man nuk dolën të jenë dhe aq "amazing". Së dyti, që kur Batman: Arkham…