Tag: inside

Inside është falas sot në Epic Games Store
Platformeri 2D është pasardhësi i Limbo. Platformeri 2D i Playdead, Inside, ka marrë reagime mjaft të mira që kur është lançuar. Mënyra se si një një fëmijë i vogël është në arratisje nga diçka të jep një njesi sa të…
Celeste dhe Inside do të jenë falas në Epic Games Store këtë javë
Dy perla indie vijnë për ju falas. Sado që të dyja në thelb janë për të vrapurit dhe të kërcyerit, Celeste dhe Inside kanë shumë pak të përbashkëta. E vetmja e përbashkët që do të thonim ne në fakt është…
Shikoni pamjet e lojës së rradhës nga krijuesit e Limbo dhe Inside
Playdead, krijuesit e Limbo dhe Inside kanë qenë mjaft të heshtur mbi projektet e tyre të ardhshme gjatë viteve të fundit. Të vetmet raste kur mund të kemi zbuluar diçka kanë qenë gjatë kritereve të vendusura të njoftimet për punë.…