Gameplay e Assassin’s Creed Valhalla do të zbulohet javën e ardhshme
Traileri i parë i gameplay do të shfaqet gjatë stream-it të ardhshëm të Inside Xbox Ubisoft postoi një trailer kinematografik për Assassin's Creed Valhalla dje dhe ishte epik, por përveç larg pamjeve të shumta të "burrave dhe grave burly që…
Microsoft thotë se X019 do të jetë “Inside Xbox më i madh ndonjëherë”
X019 pritet të vijë me shumë zbulime të mëdha X019, festa e përvitshme e Xbox, po vjen me shpejtësi. Këtë vit ajo do të zhvillohet në Londër, nga 14-16 nëntor. Në Twitter, llogaria zyrtare e Xbox shkruajti se X019 do…