Këto janë trendet për mobile që do të vijnë në 2020
Këto janë sipas analistëve trendet që do të shihen më shumë në 2020 2020 pritet të  jetë një vit i madh për industrinë mobile. Industria mobile ka patur një rritje të vazhdueshme gjatë viteve të fundit dhe 2019 ishte një…