Call of Duty: Modern Warfare dhe Warzone nuk do i tolerojnë më hilet
Në luftën e vazhdueshme kundër cheaters dhe hackers, Infinity Ward ka publikuar një deklaratë duke ju kërkuar lojtarëve të Warzone që të mos përdorin software të paautorizuar kur luajnë Call of Duty: Modern Warfare dhe Warzone. Një set i ri…
Ja se si të merrni vrasje në ajër në Call of Duty: Warzone
Megjithatë, kjo taktikë është e komplikuar Battle royale i Infinity Ward, Warzone u lançua vetëm 2 ditë më parë, por lojtarët kanë filluar të eksperimentojnë me taktika për të marrë avantazhin ndaj kundërshtarëve. Me 150 lojtarë që hidhen në një…
Ja si do të funksionojë Ranked në Call of Duty: Modern Warfare
Formula tradicionale ranking e Call of Duty duket se do të pësojë disa ndryshime në 2019n, për lançimin Modern Warfare të Infinity Ward. Gjithsesi ky sistem ranking vjen nga një leak, ndaj nuk është plotësisht i konfirmuar nëse është ai…