Halo Infinite ka splitscreen për 4 lojtare dhe jo vetëm
Fansat e serisë Halo mund të mbledhin miqtë e tyre nën nje çati dhe të sigurohen se do t’ia kalojnë mirë kur të lançohet Halo Infinite, pasi titulli i ardhshëm është konfirmuar për të mbështetur lojën me 4 lojtarë në…