Tag: inferno

Ky trick në CS:GO do t’ua bëjë më të lehtë Inferno
Të luash terrorist në Inferno nuk është e lehtë në CS:GO dhe gjërat nuk do të bëhen më të lehta me këtë metodë të sapo zbuluar për t'i vënë zjarrin mureve. Inferno është i mbushur me choke points, duke e…
Ja se si duken në realitet hartat e CS:GO
Hartat e Counter-Strike: Global Offensive nuk janë të gjitha imagjinare. Ja se si duken disa nga këto vende në jetën reale. Valve ka lëshuar dhjetëra harta në Counter-Strike dhe vendet e jetës reale kanë frymëzuar shumicën prej tyre. Origjina e…
Smoke-t më të rëndësishme për zonën B në Inferno | GUIDE
Fitimi i një loje në Inferno është pothuajse e pamundur pa koordinimin dhe armatosjen e ekipit. Qëllimi i qartë hyn në lojë në duelet long-range të zonës së mesme. Përndryshe, harta bën thirrje për përdorim kritik të smokeve, molotove dhe…
Kjo hartë e re fanmade e CS:GO shton Destruct në Inferno

Destruct -“shkatërrim” domethënë aftësia për të thyer mure, objekte dhe sipërfaqe të tjera. Përdorimi i armëve shpërthyese ose pajisjeve të caktuara mund të hapë rrugën midis objekteve dhe mureve për të kaluar në avantazh kundër kundërshtarit, dhe tani falë një…