Tag: indiefoxx

Streamer-ja e Twitch, Indiefoxx, bëhet përsëri ban nga platforma
Streamer-ja e Twitch, Indiefoxx, është bërë ban për herë të dytë në vetëm katër ditë, pasi ajo vendosi se ishte një ide e mirë për të shkruar emra të ndjekësve në trupin e saj, ndërsa ishte me të brendshme Më…
Streamer-ja indiefoxx bëhet ban në Twitch për nuditet
Streamer-ja Indiefoxx është bërë ban në Twitch pasi ka shkelur politikën e nuditetit dhe pamjes që përcakton kërkesat minimale për veshjet në streams. Twitch e mori vendimin disa orë pasi një klip i jakenbake komentoi veshjen e saj ndërsa bëhej…