Tag: indie

Loja indie Papers, Please po vjen në mobile
Papers, Please është një prej lojërave indie më të kritikuara deri më tani me një stil të veçantë loje. Dhe tashmë kjo lojë indie do të vijë për pajisjet mobile. Për ata që nuk e kanë idenë fare se cfarë…
Kjo lojë horror ju rimburson nëse e mbaroni për 2 orë
Provoni këtë sfidë nga kjo lojë horror Lojërat horror janë shpesh viktima të kthimeve në rënie. Por kjo lojë do t’iu sfidojë duke iu vendosur para një sfide. Nëse ju përfundoni lojën brenda dy orësh, ju keni mundësinë për ta…
Këto janë lojërat e fundit indie për Nintendo Switch
Nintendo transmetoi që "Indie World Showcase" të saj të fundit, dhe eventi 20-minutëshe ishte mjaft e mbushur me njoftime për lojërat e ardhshme Switch. Ekziston edhe një sasi e mirë larmishmërie: gjithçka nga botët fantastike të skateboardit deri te udhëtimet…
Before Your Eyes është një lojë që do ta kontrolloni me sytë tuaj
Së pari, kini parasysh se do t'ju duhet një webcam që ta luani këtë lojë. Zhvilluesi i pavarur i lojërave GoodbyeWorld Games, së bashku me Skybound Games njoftuan daljen e Before Your Eyes, një lojë aventurë-narrative e lidhur drejtpërdrejtë me…
Loja falas nga Epic për ketë javë është Cave Story+
Ketë javë Epic na dhuron falas lojën Cave Story+ Epic ka vendosur që ketë javë të na japë falas lojën Cave Story+ e cila është një lojë klasike indie platform nga Daisuke Amaya. Ju mund ta merrni lojën tani dhe…