Tag: indie Neon Giant

The Ascent do të vijë në Xbox dhe PC në Korrik
The Ascent, loja debutuese nga studio indie Neon Giant, tani ka një datë lançimi. Vendosur në një qytet neon-drenched cyberpunk, The Ascent është një RPG solo dhe kooperativë e veprimit që po zhvillohet nga një studio 12-personëshe e përbërë nga…