Tag: indiana jones

Indiana Jones mund të vijë më në fund në Fortnite
Çdo update i Fortnite ofron një shans për të ndryshuar lojën, por kjo javë mund të jetë e mbushur me gjëra interesante për çdo lloj lojtari Update më i fundit i Fortnite po afrohet me shpejtësi dhe kjo do të…
Captain America dhe Indiana Jones do të vijnë në Call Of Duty: Vanguard
Dikush tjetër e mban mend kur ekskluziviteti i Call Of Duty iu afrua Luftës së Dytë Botërore me një llustër respekti për faktin se ishte një ngjarje e vërtetë e tmerrshme në të cilën miliona u vranë pa kuptim? Gjithsesi,…