Tag: In Sound Mind

Loja falas në Epic Games për këtë javë është një horror psikologjik
Çdo javë Epic Games Store sjell lojëra të reja në dyqanin e saj online dhe këtë javë ka sjellë një lojë horror psikologjik të cilin duhet ta provoni me patjetër. Loja falas për këtë javë është loja In Sound Mind…
Loja e rradhës falas nga Epic është një makth më vete
Ka një lojë të re falas për PC nga Epic Games Store. Këtë javë, është Cities: Skylines, dhe javën e ardhshme do të keni mundësi të merrni një kopje të lojës drithëruese horror survival “In Sound Mind”. Krijuar nga ekipi…