Tag: in sound mind falas

Loja falas në Epic Games për këtë javë është një horror psikologjik
Çdo javë Epic Games Store sjell lojëra të reja në dyqanin e saj online dhe këtë javë ka sjellë një lojë horror psikologjik të cilin duhet ta provoni me patjetër. Loja falas për këtë javë është loja In Sound Mind…