Çfarë duhet të dini rreth Unreconciled Stars Event në Genshin Impact
Eventi Unreconciled Stars po vjen në Genshin Impact për një kohë të shkurtër dhe kjo është gjithçka që ju duhet të dini Në disa ditë, MiHoYo do të sjellë Update 1.1 për Genshin Impact dhe lojtarët e kësaj loje do…
Çfarë do të sjellë Update 1.1 në Genshin Impact?
Çfarë ka në plan MiHoYo të sjellë gjatë Update 1.1 në Genshin Impact? Update i ri në Genshin Impact do të vijë më datën 11 nëntor dhe kompania zhvilluese e lojës, MiHoYo, zbuloi sot se çfarë do të sillte. Ky…
Trailer-i i ri i Genshin Impact sjell detaje rreth update të ri
Genshin Impact ka nxjerrë së fundmi një trailer i cili na tregon disa detaje nga update i ardhshëm Update i madh i Genshin Impact do të vijë më 11 nëntor dhe para pak orësh zhvilluesi i lojës, MiHoYo, nxorri një…
Si të përfitoni Mora dhe Primogems falas në Genshin Impact?
Duke përdorur ketë metodë, ju do të keni mundësi të përfitoni Mora dhe Primogems falas në Genshin Impact Një event i ri in-game në Genshin Impact i quajtur Adventurers, Assemble po iu jep lojtarëve mundësinë për të mbledhur Mora dhe…