Zhvilluesit e PUBG tregojnë se përmirësime të shumta do të vijnë
Drejtori i studios komentoi në Reddit duke folur për problemet dhe ndryshimet në të ardhmen Një drejtor i studios së PlayerUnknown’s Battlegrounds komentoi në një postim në Reddit duke folur për ndryshimet e mundshme që do të vijnë në lojë. Një…