Tag: imposters

Epic pranon se Fortnite Impostors janë inspiruar nga Among Us
Fortnite Impostors ishte vërtet e frymëzuar nga loja Among Us, ka pranuar faqja zyrtare e lojës në Twitter. Tweet -i fillestar solli në vëmendje faktin që mode i Fortnite tani përmban një veçori të re Role Bias, e cila ju…
Among Us zbulon statistika interesante rreth lojës
Ndërsa ky vit i çmendur po përfundon, shërbimet e streaming dhe kompanitë e medias po u ofrojnë fansave statistikat vjetore. Spotify ka marrë shumë vëmendje për Spotify Wrapped të saj vjetor, i cili ofron statistika vjetore të dëgjimit bazuar në…